Maanzaadcake met citroen
Porties Prep Tijd
1cake 10minuten
Kook Tijd
55minuten
Porties Prep Tijd
1cake 10minuten
Kook Tijd
55minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Maak de cakemix zoals de instructies op het pak vermelden. Kies hierbij altijd voor grote eieren dat maakt de cake een stuk lekkerder.
  2. Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze eventueel nog in. Ik doe dat eigenlijk nooit, maar als jij dat fijn vind, be my guest.
  3. Rasp 1 citroen.
  4. Roer de maanzaad en de citroenrasp door het cakebeslag heen tot het een beetje eerlijk verdeeld is.
  5. Bak de cake 55 minuten af in de oven op 180 graden. (Als jouw cakemix zegt dat het korter moet, doe dat dan ook). Dit is maar een indicatie.
  6. Laat de cake afkoelen.
  7. Pak de poedersuiker en doe daar eetlepel voor eetlepel wat verse citroensap door. Zorg dat je niet teveel in een keer doet want het moet niet TE vloeibaar worden.
  8. Zodra de icing goed is smeer je zeker op de cake, en garneer je de cake met dungesneden plakjes citroen!