Glutenvrije pincho’s
Porties
20pincho’s
Porties
20pincho’s
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de ciabatta in vijf gelijke plakjes. Verhit ondertussen de grillpan. Smeer de ciabatta’s in met olijfolie en grill ze tot ze knapperig zijn en er streepjes op verschijnen.
  2. Leg de broodjes op een gezellige plank of een bord.
  3. Halveer de groene aspergetips. Je hebt er echt maar 10 nodig voor 5 pincho’s. Grill deze 2 minuten in de pan en rol ze in de seranoham. Beleg een stukje brood met het hamrolletje. Leg er een vers blaadje koriander op en prik er een prikkertje doorheen.
  4. Snij de speklap in kleine stukjes. Marineer met de cajunkruiden. Bak de lapjes in een pan tot ze gaar zijn. Snij de groene peper in repen en verwijder de zaadlijsten. Bak deze ook in de pan totdat het velletje wat bruiner wordt. Leg eerst het spek op het broodje gevolgd door de peper en garneer met zeezout en verse citroenrasp. Steek er een prikkertje doorheen.
  5. Snij de chorizo in hele kleine reepjes en bak deze even kort aan tot het knapperig wordt. Leg op een broodje en serveer met verse peterselie.
  6. Nu zijn je glutenvrije pincho’ af! Eet smakelijk!