Baconstengels
Porties Prep Tijd
12stuks 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
12stuks 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Haal het glutenvrije bladerdeeg van Schär uit de vriezer en laat het even 10 minuutjes ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 210 graden en bedek een bakplaat met bakpapier.
  3. Snij de grote plak bladerdeeg in smalle repen.
  4. Leg één plakje ontbijtspek op een smalle repen en draai de uiteindes in tegengestelde richting. Je maakt er een gedraaide stengel van. Leg de stengel op de bakplaat en herhaal deze stap tot alle repen op de bakpaat liggen.
  5. Klop een eitje los en smeer een beetje geklutst ei op het bladerdeeg.
  6. Bak in ±12 minuten af in de oven. Let wel op dat ze niet te donker worden!