Amandel en citroenkoekjes
Porties Prep Tijd
10koekjes 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
10koekjes 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de kokosolie, citroenrasp, citroensap en maple siroop in een kom.
  2. Voeg vervolgens het amandelmeel, kokosmeel, baking soda en zout toe en meng tot één geheel. Het is de bedoeling dat het wat aan de natte kant is en dat je er nu nog geen koekjes van kan maken.
  3. Zet het koekjesmengsel minstens 30 minuten in de koelkast of tot het kneedbaar is.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden en bedek een bakplaat met bakpapier.
  5. Rol 10 koekjes van het deeg en druk ze lichtjes plat.
  6. Bak in 10 minuten af en laat ze volledig afkoelen voordat je ze op gaat eten! Wil je ze bewaren dan kan dat in een luchtdicht doosje.