Review

Glutenvrij snoep review: Goody good stuff

Review Goody Good Stuff

Als jij of je kind een gluten- en lactoseintolerantie heeft dan kan snoep kopen een lastige opgave zijn! Laten ze daar van Goody  Good Stuff nou een oplossing voor gevonden hebben. Zij hebben snoep gemaakt dat van nature glutenvrij, lactosevrij, notenvrij en gelatinevrij is. Daarnaast zijn ze gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen! Te koop bij de grootste supermarkten (Plus, Ah, Jumbo, Dirk en C1000). Maar smaakt het eigenlijk wel? Lees de review over de Mix Bag met daarin Koala Gummy Bears en Cola Breeze.

[review]

Textuur

Wat natuurlijk belangrijk is aan winegums is dat ze ‘bouncy’ aanvoelen. De Koala Gummy Bears voelen wel erg zacht aan. Ik vergelijk ze even met de goudberen van Haribo. Het doet me qua textuur een beetje denken aan de yoghurtgums (gek eigenlijk maar ok). De Cola Breeze zijn iets harder, voelen nog steeds niet bouncy aan. In je mond heb je bij beide snoepjes de gewone winegum textuur en dat zonder gelatine! Petje af.

Review Goody Good Stuff

Smaak

Bij Koala Gummy Bears denk ik gelijk aan de Haribo goudberen! Ze smaken fruitig, en wat dof (kan dat?). Als je ze proeft weet je wat ik bedoel. Ik vind ze qua smaak niet echt denderend en zal hier ook geen grote zak van gaan kopen.

De Cola Breeze is een lekker snoepje! Je kauwt je geen ongeluk (vind ik altijd fijn), ze plakken niet en het feit dat er geen gelatine in zit heb je niet door. De smaak is goed lekker cola achtig en doet zeker niet onder voor de ‘normale’ colaflesjes snoepjes. Kortom, deze is zeker goedgekeurd.

Review Goody Good Stuff

Prijs

De prijs valt me reuze mee. Je betaalt voor een grote zak met uitdeelzakjes €1,99. Voor de zakken van 150 gr. met 1 smaak betaal je €1,59. Dit ligt voor snoepgoed een tikkeltje aan de hoge kant maar nog steeds is het zeer betaalbaar!

Review Goody Good Stuff

Eindoordeel

Het eindoordeel: dit zijn fijne snoepjes! Het feit blijft dat er wel veel suiker in zit dus dat je er niet teveel van moet eten maar ik vind het een uitvinding dat mensen zich geen zorgen meer hoeven te maken over gluten en lactose in snoepjes! Ideaal.

Heb jij deze snoepjes ook op? Dan hoor ik graag in een reactie wat jij ervan vindt!

Related posts

Glutenvrij en biologisch eten in Utrecht: Gys Utrecht

Laura

Glutenvrij uit eten in Den Haag: South of Houston

Carlijn

Gluten- en lactosevrij uit eten in Amsterdam: Restaurant en wijnbar La Viña Experience

Soraya

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer