Restaurants Review

Glutenvrij lunchen in Rotterdam: Heavenly cupcakes

Heavenly Cupcakes

Een spontane lunch met Elise. We wilden naar Arq, een vegan restaurantje op de Nieuwe Binnenweg, maar deze was helaas dicht. Daartegenover zit Heavenly cupcakes. De naam zegt helaas niet dat ze meer hebben dan cupcakes, maar dat is dus wel zo. Alles is vegan, maar ze hebben ook veel glutenvrij. Een keertje uitproberen dus!

[review]

Allergiemenu

Ze hebben niet specifiek een allergiemenu. Het zijn maar een aantal lunchgerechten die ze serveren, waardoor je al snel kan zien wat je wel en niet kan eten.

Kennis en medewerking personeel

De eigenaresse is ook de degene die alles klaarmaakt en serveert. Ze heeft veel kennis, dat is duidelijk. Let op, de keuken is niet glutenvrij. Kans op kruisbesmetting is hier aanwezig. Ben je heel erg gevoelig door bijvoorbeeld coeliakie, dan kan je hier dus niet terecht.

Heavenly Cupcakes

Smaak/kwaliteit

Helaas, de boekweitpannekoeken waren niet aanwezig, dus ik koos voor een salade. In plaats van een broodje, kreeg ik er heerlijke crackers bij. Later zei de eigenaresse tegen mij me dat deze crackers wel voor me wilde meenemen van de groothandel. Hoe lief is dat!

De salade was simpel maar heel smaakvol. Ook door de lekkere granaatappel dressing die eroverheen zat. Elise had een broodje linzenburger. Heel apart. Uiteraard heb ik daar even van gesnoept… ook erg lekker.

Heavenly Cupcakes… die naam zegt het al. Alle taartjes en cupcakes zien er werkelijk goddelijk uit! Als ‘toetje’ moesten we wel iets nemen. Ik ging voor een bananen taartje en Elise voor een groene thee taartje. Bananentaartje was gluten en lactose vrij, de cake iets droog maar toch lekker.

Algemeen oordeel

Ik heb mijn cake-spot herontdekt. Ik heb, toen ze er net zat, hier wel eens een cupcake gehaald en toen vond ik hem niet zo lekker, maar mijn mening heb ik herzien. Ik woon er lekker dichtbij en ik ga zeker terug!

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes | Nieuwe Binnenweg 244 | 3021 GP Rotterdam | 06 36 09 32 20

Related posts

Glutenvrij uit eten in Den Haag: South of Houston

Carlijn

Glutenvrij uit eten in Amsterdam: Wagamama

Wendy

De 6 lekkerste glutenvrije foodtrucks!

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer