Disclaimer

Carlijn

Gebruiksvoorwaarden

Alles wat je op Foodless.nl vindt lees je omdat jij dat wilt, niet omdat ik zeg dat het moet. Ga je hier niet mee akkoord moet ik je toch vriendelijk verzoeken om even weg te klikken. Heb je wel zin om de heerlijkste recepten, leukste restaurants en interessante artikelen te ontdekken lees dan gewoon eventjes verder.

Heb ik zin om de voorwaarden van deze disclaimer aan te passen, dan doe ik dat wanneer en op welke manier ik zelf wil (ik denk dat het reuze meevalt hoor) maar check deze pagina zo af en toe gewoon even.

Ik doe mijn best om alle recepten, artikelen, reviews up-to-date, nauwkeurig en correct te houden maar ik kan de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid en beschikbaarheid van producten, diensten of foto’s niet garanderen.

Als het op openingstijden, prijzen, adressen, telefoonnummers, reisinformatie en website adressen aankomt adviseer ik je toch even een ‘check-check-dubbel-check’ te doen. Niemand heeft natuurlijk zin om in de stromende regen voor een dicht restaurant te staan of erachter te komen dat het product ineens drie keer duurder is.

Ik streef ernaar om je te voorzien met juiste informatie op het moment van publicatie. Het kan wel voorkomen dat sommige informatie minder nauwkeurig is naarmate de tijd vordert (en hup er zijn weer 3 minuten voorbij, gaat snel dit he?). Zie je iets wat niet goed is dan zou ik het onwijs waarderen als je even contact met me zoekt (en dat kan me toch op veel manieren!). Hoe dan ook, ik zal misschien niet á la minute de veranderingen doorvoeren maar het komt wel op mijn to do lijstje.

Copyright Policy

Tenzij anders vermeld ben ik (Carlijn Bröring, eigenaar Foodless.nl) de juridische eigenaar van al het materiaal (schriftelijk, multimedia en grafisch) op deze website en het kan niet worden gebruikt, herdrukt, (gedeeltelijk) gewijzigd of gepubliceerd zonder mijn schriftelijke toestemming.

Een linkje naar Foodless.nl moet in alle kopieën van elk gerecht, review, foto, filmpjes, blogs en persberichten verschijnen.

Gastbloggers en andere bijdragers aan Foodless.nl zijn verantwoordelijk voor hun eigen ingezonden materiaal en moeten ervoor zorgen dat hun werk aan de nationale en relevante buitenlandse, comical-, attractie- en voedselcombinaties (geen smerige dingen dus) wetten voldoen.

De meningen van buitenstaanders die op mijn site (in reacties o.i.d.) naar voren komen vertegenwoordigen niet de mening van Foodless. Ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor rare, vreemde, bekrompen, onbeleefde of beledigende opmerkingen van anderen.

Vrijwaring

Alle informatie die je hier op Foodless kan vinden is uitsluitend bedoeld voor informatieve en entertainment doeleinden en kan de uitgesproken mening van mij en andere Foodless bloggers bevatten. Deze site geeft geen medisch advies, wij raden je aan om contact op te nemen met je (knappe) dokter, je vriendinnen, een flesje wijn, google of je favoriete barman (grapje natuurlijk) als jij gezondheidsklachten hebt.

Waar het op neer komt is dat elke actie die je onderneemt na het lezen/gebruiken van artikelen op deze site volledig voor eigen risico is.

Ook ben ik in geen enkel geval aansprakelijk voor enig verlies, schade (met inbegrip van, maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade) als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Je kan me ook niet verantwoordelijk houden voor de vertalingen, interpretatie of fouten in de grammatica, leestekens of zinnen op deze site. Soms word ik gewoon iets te enthousiast en vergeet ik wel eens wat woorden te koppelen of zet ik er geen t-tje achter.

Natuurlijk is het zo dat ik mijn uiterste best doe om foodless.nl 24/7 in de lucht te houden. Het kan (hopelijk gebeurt dat niet vaak, fingers crossed) voorkomen dat je de site even niet op kan komen zonder dat ik het weet! Overbelaste servers (dat hebben we nog niet gehad, maar met de manier waarop Foodless groeit zou dat zomaar kunnen), updates buiten mijn weten om kunnen voorkomen. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden als de website tijdelijk niet beschikbaar is.

Privacy

Lieve lezers, ik ga jullie persoonlijke en/of contactgegevens niet aan derden verkopen en zal ik de informatie niet op spamlijsten zetten. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van mijn adverteerders en reageerders. Cookies daarentegen blijven een heel ander verhaal. Als je op deze site komt dan bekijkt Google Analytics wat je doet (is voor mij weer handig om te weten wat je wel en niet leuk vind zonder dat ik het hoef te vragen).

Rechten

Ik heb het recht (ja, echt!) om deze site compleet te veranderen, te verkopen, te stoppen op mijn eigen discretie. Niet dat ik op dit moment van plan ben om ermee te stoppen of het te verkopen maar je kan het maar beter gezegd hebben toch?

Adverteerders

Nu zijn we op het puntje van adverteerders aangekomen (Ja, die heb ik dus ook! Leuk hè?). Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van deze adverteerders of sponsoren. Koop je via deze site (een tipje van de toekomst sluier is nu dus opgelicht) een product of dienst van derden, dien je het met dat bedrijf op te nemen als er problemen zijn.

Post voor de redactie

Laten we even beginnen met dat ik het super leuk vind om reacties (en ook post, cadeautjes, vakanties, uitnodigingen, geboortekaartjes) over de site of recepten te ontvangen! Zo kan je reageren op de site (doen, doen, doen!), maar je kan me ook bereiken via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en natuurlijk via de mail. Het kan voorkomen dat ik via instagram er een repost van maak, omdat ik graag positieve feedback deel (duh). Daarnaast kan ik een reactie en/of gebruiken voor promotionele doeleinden en naar voren laten komen in een blog, interview, filmpje, boek, masterclass (ambitieus blijven denken!) of op social media.

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer