Recepten

Rijstwafels met chocolade, een lactosevrij tussendoortje

Tussendoortjes zoals snack a jacks (die vond ik altijd erg lekker) bevatten helaas lactose. Daarnaast heb je wel rijstwafels met chocolade te koop zijn maar ik vind het veel leuker om ze zelf te maken!

Ingrediënten voor ±20 wafels:

  • 1,5 pak rijstwafels
  • 100 gr. pure chocola

De bereidingswijze is erg gemakkelijk, lees maar mee: smelt de chocolade au-bain-marie en dip de rijstwafels in de chocolade. Daarnaast kan je ook een mes pakken om de chocolade op de rijstwafels te smeren. Laat de chocolade weer hard worden en bewaar de rijstwafels met chocolade in de koelkast!

Super simpel en super lekker toch?

Vorige post

Hoemoes met spinazie op brood: glutenvrij lunchen

Volgende post

Vegetable oven dish with bruschetta herbs

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!