Recepten

Pindakaasfudge

Vroeger at ik eigenlijk nooit pindakaas. Ik vond het namelijk niet lekker. Ook de combinaties van pindakaas met hagelslag of pindakaas met banaan snapte ik niet. Ik vond het maar een rare combinatie. Dat ik de combinatie leverworst met aardbeienjam wel logisch vond is een ander verhaal. Haha. Maar terug naar de pindakaas. Het kost me wat jaren maar nu ben ik dus DOL op pindakaas en helemaal als het in combinatie is met chocolade!

Pindakaasfudge_1

Na de abrikozenfudge van vorige week zat ik in de fudge modus en kwam deze pindakaasfudge eruit. Man man. Lekker dat ‘ie is. Je moet hem wel echt in de koelkast (of zelfs vriezer) bewaren want hij is behoorlijk zacht!

Pindakaasfudge_2

Recept Afdrukken
Pindakaasfudge
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de pindakaas, honing, kokosolie en het zout in een kom en meng tot het een geheel is.
  2. Giet het mengsel in een vorm die je in de vriezer kan zetten.
  3. Laat minstens 30 minuten afkoelen in de vriezer.
  4. Haal de fudge uit de vriezer, smelt de chocolade au bain marie en versier de pindakaasfudge ermee.
  5. Snij de fudge in 10 tot 15 stukken en bewaar in de koelkast.
Deel dit Recept
Vorige post

Glutenvrije clubsandwich

Volgende post

Glutenvrij pitabroodje met kip en mango

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!