Review

Nieuw op de sapjesmarkt: 100% Juices!

Sapjes zijn fijn, maar mij lukt het niet om elke dag zelf 6 verschillende soorten fruit bij elkaar te mixen. Simpelweg omdat ik ze dan niet in huis heb. Nou heb ik enkele maanden geleden de eerste drie smaken (Bananarama, Simply Red en Beetle Juice) van 100% Juices ontdekt en ik was toen al overtuigd! Maar nu hebben ze nieuwe smaken (Cherry-Oh-Baby, The Green Mile, La Vida Loca en Caribbean Queen) en ben ik misschien wel iets TE enthousiast (ik heb vorige week namelijk een hele doos besteld bij de Action). Mijn favoriet? Cherry-Oh-Baby!

Auteur's waardering

Smaak/kwaliteit
Prijs
Eindoordeel 100% juices

De sapjes bevatten geen kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen en geen conserveringsmiddelen! Er zitten alleen natuurlijke suikers in en het sapje is volledig glutenvrij, melkerij, lactosevrij en sojavrij!

100p juice

Smaak

YES! Deze sapjes zijn zo ontzettend fijn! Zo heeft Bananarama en erg lekkere smaak en is de banaan niet te overheersend. De Beetle juice is voor mij net iets teveel voor op de vroege ochtend maar gaat er erg goed in als sapje in de middag! De Simply Red vind ik iets te pittig (ik ben ook echt niks gewend hoor) maar nog wel smakelijk. De Cherry-Oh-Baby is perfect, de kaneel die eraan is toegevoegd maakt het geheel af. The Green Mile kan ik ook erg waarderen, zachte frisse smaak waar ik blij van word. La Vida Loca is ook erg verfrissend, lekker zomers en het vleugje kokosnoot wat je proeft past goed. De Carribean Queen is lekker fruitig en lichtelijk spicy (ik ben alleen geen gember fan en vind dit sapje dan ook niet zo heel lekker).

100p juice

Prijs

De prijs van dit product is perfect! Voor de drie originele smaken betaal je bij de Big Bazaar €0,99 per stuk. De vier nieuwe smaken zijn bij de Action verkrijgbaar voor €0,85 per stuk! Fijn toch?

100p juice

Eindoordeel

Ik geloof dat mijn enthousiasme voor deze sapjes wel redelijk naar voren komt of niet? Dit is toch een fijn product, in een leuke verpakking voor een fijne prijs! De mensen bij 100% Juices hebben het begrepen.

Vorige post

Chocoladeballetjes met sinaasappel

Volgende post

Gluten-, soja- en lactosevrije koekjes

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!