Recepten

Hoemoes met spinazie op brood: glutenvrij lunchen

Na de lancering afgelopen maandag kreeg ik al een vraag binnen over wat ik dan eet als lunch,  maar vooral ook wat ik aan kan raden! Nu was ik altijd een brood fan, en zelfs nu ik zonder gluten moet leven eet ik nog steeds best graag glutenvrij brood. Maar het beleg wil ik graag enigszins in de categorie gezond (maar wel lekker!) en daarom kies ik vaak voor hoemoes met spinazie.

Ingrediënten:

  • Hoemoes (ik raad absoluut die van Maza aan)
  • Verse spinazie
  • Glutenvrij brood

Dit is eigenlijk niet zo heel lastig, leg de glutenvrije boterhammen 5 minuten onder de grill. Smeer er daarna een redelijke laag hoemoes op die je vervolgens weer bedekt met verse spinazie!

In mijn ogen is dit een lekkere lunch wat vindt jij ervan?

Vorige post

Glutenvrij uit eten: McDonalds

Volgende post

Chocolate covered rice crackers, a lactose free snack

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!