Recepten

Groente ovenschotel met bruschetta kruiden

Het is weer maandag en dat betekent bij mij dat het weer tijd is voor een gezonde maaltijd. Met gezond bedoel ik vandaag even geen vlees, vis, rijst of aardappelen maar een groente ovenschotel!

Ingrediënten:

  • courgette
  • rode paprika
  • champignons
  • bruschetta kruiden (van de Xenos)
  • olijfolie

Verwarm de oven voor op 180 graden (heteluchtoven).

Spoel de groenten af en snij ze allemaal in blokjes of reepjes, leg ze in de ovenschotel en schenk er een scheut olijfolie bij, roer de groenten en de olie goed door elkaar.

Strooi de bruschetta kruiden erover en zet ±17 minuten in de oven.

Maak jij ook wel eens groente ovenschotels? Dan ben ik benieuwd welke kruiden jij gebruikt! Laat je hieronder even een reactie achter?

Vorige post

Chocolate covered rice crackers, a lactose free snack

Volgende post

Rijstpapier gevuld met tonijn en avocado

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!