Review

Glutenvrij shoppen in Rotterdam: SUE Store

Het is alweer even geleden dat ik een review heb geschreven. Met de komst van een kleintje en een nieuwe job zat ik ineens iets minder ruim in mijn tijd. Uiteraard heb ik er wel flink op los geluncht de laatste maanden. Maar ergens waar ik heel blij van werd is de opening van SUE-STORE in Rotterdam. Maandelijks ga ik naar de Rotterdamse Oogstmarkt en dan kan ik het nooit laten om iets mee te nemen van haar heerlijke bites. Nu had ik Carlijn (oprichter van Foodless) er helemaal gek mee gemaakt, want nu had Rotterdam toch wel iets geweldigs! Ze kwam op babybezoek en we hadden het idee om gelijk bij SUE te gaan eten. Maar helaas, Carlijn kwam op dinsdag en SUE-STORE is dan dicht. Gelukkig verkochten Baker & Moore deze bites ook dus gingen wij daarheen. Maar de review moest er natuurlijk wel komen.

Sue store glutenvrij

Allergiemenu

Alles wat er in de SUE-STORE verkocht wordt is suiker-, gluten- en lactosevrij, raw en vegan. Zowel de zoetigheden als de lunchgerechten. Verder verkopen ze er heerlijke koffie en sapjes van Sajoer. Op de website (www.sue-food.nl) staat de menukaart. Hierop staat duidelijk aangegeven hoe ‘vrij’ het gerecht is. Het is een kleine kaart maar dat is eigenlijk wel prima.

Sue store glutenvrij

Kennis en medewerking personeel

Kim Sue Palm is de oprichtster en bedenkster. Samen met haar vriend heeft zij de leiding en al het personeel is dan ook goed geïnstrueerd.

Smaak/kwaliteit

SUE heeft een groot aanbod aan bites en wat ook voor deze zoetigheden geldt, smaken verschillen dus er is iets voor iedereen. Zelf ben ik fan van de wat frissere, fruitige bites. De split, frambozen-cheesecake, de key lime en het bananenbrood behoren tot mijn favoriet. Hoewel de tiramisu bij een lekkere kop koffie ook niet verkeerd is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de gewone lunch nog niet uitgeprobeerd heb. Ik zie het wel staan hoor, maar dat duiveltje vertelt mij dat ik voor een bite moet gaan.

Sue store glutenvrij

Algemeen oordeel

Naast al het lekkers is de SUE-STORE ook een fijne plek om even bij te komen van het winkelen. Je zit er erg relaxed. De aankleding is sfeervol en ze verkopen er ook andere producten zoals olie en thee. Ik ben er erg enthousiast over, maar dat is wel duidelijk denk ik.
Ga je naar Rotterdam? Sla dan SUE niet over!

Auteur's waardering

Kennis en medewerking personeel 10.0
Menu 10.0
Smaak/Kwaliteit 10.0
Informatie 10.0
Nasleep, hoe is de reactie? 10.0
Hoe boring... een 10 😉
10.0
Vorige post

Lactosevrije kruidenspread met Becel met kokosolie & amandelolie

Volgende post

Gluten- en lactosevrije monchoutaart!

Wendy

Wendy

Ik ben Wendy, 37 jaar en HR-assistent bij een groot retailbedrijf. Vanwege mijn sport, ben ik altijd al bezig geweest met ‘gezond zijn’ maar toen ik een lactose en gluten intollerantie bleek te hebben, is dat omgeslagen naar een gezonde zoektocht naar ‘wat dan wel’. Nu zelfs zodanig, dat ik gestart ben met een opleidings Natuurvoedingstherapeut. Letterlijk en figuurlijk de ins and outs leren! Naast sporten hou ik van uit eten gaan en ook om zelf in de keuken te staan om van alles uit te proberen.

Mijn favoriete eten: Aziatisch eten, pure chocolade en koekjes!