Recepten

Glutenvrij pitabroodje met kip en mango

Ik ben volop in de zomermodus en word altijd vrolijk van vers fruit en BBQ left overs. Gisteren hebben we een heerlijke BBQ gehad in het park en hadden we nog wat kipsaté’tjes over. Omdat ik het niet fijn vind om eten weg te gooien en de restjes ook erg lekker zijn besloot ik een lunch te maken met de kip en de glutenvrije pitabroodjes van Genius! Met een lekkere frisse mango ‘salade’ erbij is dit echt een top lunchgerecht.

glutenvrije pitabroodje

Ik ben blij met die nieuwe lijn van het glutenvrije merk Genius want het maakt weer net even wat meer dingen mogelijk. Zo hadden we vorige week de glutenvrije clubsandwich en duiken we deze week in de glutenvrije pitabroodjes. Vroeger aten wij op zaterdag nog wel eens een broodje shoarma met zelfgemaakte shoarma, een frisse salade en mama’s knoflooksaus. Dit kan weer met de glutenvrije én lactosevrije pitabroodjes! Ik ga dus binnenkort weer eens op zaterdag bij mijn ouders eten.

Nu zijn de glutenvrije pita’s best aan de grote kant dus ik heb er kip van 4 satéstokjes in gedaan (ongeveer 12 stukjes kip). Ik had dan ook meer dan genoeg aan 1 pita!

Recept Afdrukken
Glutenvrij pitabroodje met kip en mango
glutenvrije pitabroodje
Prep Tijd 5-10 minuten
Porties
pita's
Ingrediënten
Prep Tijd 5-10 minuten
Porties
pita's
Ingrediënten
glutenvrije pitabroodje
Deel dit Recept
Vorige post

Pindakaasfudge

Volgende post

Pizza met avocado

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!