Blog

Glutenvrij in London; ontbijten en dineren

Ik kan met zekerheid zeggen dat Londen mijn favoriete stad is. Ik hou echt van die stad. Als ik daar ben, ben ik thuis! En dat wordt elke keer bevestigd door het feit dat ik op zoveel plekken kan eten. Afgelopen donderdag zijn wij vertrokken voor een gezinstripje naar Londen. Om te eten en om inspiratie op te doen voor The Food Club (ons nieuwste project in Utrecht). Maar vooral om te eten. Wie The Food Club op instagram volgt heeft vast alle food foto’s al gezien. Want man man, wat hebben we heerlijk gegeten!

Zo lekker dat ik het ook met jou wil delen: Hieronder vind je een kaart die ik bijwerk elke keer dat ik in Londen ben! Paars staat voor ontbijt, groen voor diner!

Wil je nog meer tips & tricks over glutenvrij in Londen ga dan naar instagram en zoek #FoodlessinLonden

Ik schreef ook al eerder een blog over glutenvrij in Londen! Check die ook even want dan weet je waar je goed kan eten, wat de must-see’s zijn en waar je de lekkerste dingen kan kopen.

Veel plezier!

Liefs,

Carlijn

Vorige post

Leven met Coeliakie: van een platte buik naar zwangerschapsbroek

Volgende post

Glutenvrij de feestdagen in: #decemberglutenvrij

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!