Blog

Gezondheidsbeurs – 04-02-17

De zaterdag van de gezondheidsbeurs was echt zo ontzettend druk en gezellig! Zoveel nieuwe mensen die het super leuk vonden dat ik een blog en een kookboek heb.

Mocht jij een van die personen zijn dan heet ik je van harte welkom!

De leukste foto van de dag kiezen was nog best lastig want mensen gingen toch echt mega enthousiast op de foto! Zo heb ik dus vandaag een lading favorieten maar was de nummer 1 foto toch echt wel snel bekend!

Dit jongetje had zin in taart! Hij kwam bij de stand en vertelde mij dat ‘ie geen gluten mocht én geen melk én geen lactose. Ik zei dat ik dat ook had en we gaven elkaar een boks. Als het aan hem had gelegen hadden ze cake, meringues en een kookboek gekocht want hij zag er wel heil in!

Ben jij de mama van deze leuke bezoeker? Neem dan even contact op via de mail of facebook dan kan ik het kookboek naar je opsturen!

Vorige post

Gezonde dadelballetjes

Volgende post

Gezondheidsbeurs - 05-02-17

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!