Recepten

Gevulde champignons

Gevulde champignons zijn het ideale bijgerecht voor de kerst! Als je wel lactose mag dan heb ik straks nog een lekkere tip voor je om dit gerecht misschien nog wel wat beter te maken.

Heb jij je kerstmenu al klaar? Heb je misschien nog inspiratie nodig? Dan heb ik op Pinterest een aantal glutenvrije inspiratieborden voor je gemaakt! Hopelijk zit daar wat lekkers voor je tussen.

Maar even terug naar het recept. Ik vind dit af en toe zo ontzettend lekker! Als je de roomkaas een dag van tevoren maakt dan zijn de smaken er lekker ingetrokken.

Mag je wel lactose? Pak dan normale roomkaas en doe er nog wat geraspte kaas overheen!

gevulde-champignons_3

 

Recept Afdrukken
Gevulde champignons
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
hapjes
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
hapjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Borstel de champignons schoon en snij daarna de stammen eraf.
  3. Doe de roomkaas in een kom, pers een teentje knoflook uit en doe deze door de roomkaas heen.
  4. Knip de bieslook in kleine stukjes en roer deze door de roomkaas.
  5. Schep de roomkaas in de champignons en leg ze in een ovenschaal.
  6. Zet ze voor 15 minuten in de oven en serveer direct daarna!
Deel dit Recept
Vorige post

Frisse avocadosmoothie

Volgende post

Glutenvrije kersenwraps

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!