Recepten

Aardbeien met chocolade als dessert

Heb je zin in een toetje en wil je het ook een beetje in de gezonde hoek houden? Dan zijn aardbeien met chocolade de perfecte oplossing.

Ingrediënten:

  • 1 doos verse (hollandse) aardbeien
  • 100 gram pure lactosevrije chocolade (of welke chocolade je ook maar wilt)

Smelt de chocolade au bain marie en ontkroon in de tussentijd de aardbeien.

Leg de aardbeien met de punt naar boven op een bakpapiertje.

‘Versier’ met een lepeltje de aardbeien met de gesmolten chocola.

Zet minstens een half uur in de koelkast of laat de een paar uur buiten de koelkast weer hard worden.

Geloof me, dit is smullen geblazen! Hoe vond jij ze smaken?

Vorige post

Ananas carpaccio met gerookte zalm

Volgende post

Glutenvrij lunchen: Bagels & Beans

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!