Recepten

3 glutenvrije toetjes! #wijbloggenglutenvrij

Deze maand staat #wijbloggenglutenvrij in het teken van toetjes. Niet zomaar toetjes maar mijn favoriete toetjes. Vandaar dat ik er 3 met je deel (omdat ik niet kan kiezen welke ik het lekkerst vind).

We zitten nu alweer halverwege september, het weer is eventjes omgeslagen (ik hou het steeds op eventjes want als ik dit schrijf duim ik heel hard dat het op onze bruiloft gewoon stralend weer is) dan vind ik het altijd weer tijd om lekker de keuken in te duiken. Zeker in het weekend vind ik het leuk om net iets uitgebreider eten en daar dan ook een lekker dessert bij te maken.

Maar wat is dan lekker? Ik heb geen favoriete toetje want ik ben dol op alles. Ik gaf al aan dat kiezen tussen toetjes behoorlijk lastig is. Waarom maak je niet een plankje met 3 toetjes? Een soort proeverij, hoeft niemand te kiezen!

Wil je nog meer toetjes zien? Bekijk dan ook deze 12 melkvrije toetjes eens. Man, daar zitten ook een paar lekkere tussen.

Mijn 3 favoriete glutenvrije toetjes

Melkvrije chocolademousse met rode wijn

Sinaasappelcrumble; een glutenvrij gebakje

Melkvrije chocoladetruffels

 

#wijbloggenglutenvrij

#wijbloggenglutenvrij is een maandelijks terugkerend ‘evenement’ waarbij een aantal bloggers over hetzelfde onderwerp bloggen. We hopen dus dat jij net zoveel zin hebt in toetjes als wij.

De andere blogs die dit keer mee doen zijn; annemieknauta.nl, glutenvrijemama.nldeglutenvrijeman.nlmeerdanglutenvrij.nlrose-a-licious.bemaakhetglutenvrij.nlsmaakvolglutenvrij.nlikbenglutenvrij.nldoemijglutenvrij.nlglutenvrijkind.wordpress.com

Vorige post

Foodless op de Vrij van Veggie Food Fair (+ winactie!)

Volgende post

Ik wil je wat vertellen...

Carlijn

Carlijn

Carlijn is een ervaringsdeskundige als het op overleven met een gluten- EN lactose-intolerantie aankomt.

Haar favoriete eten? Sushi, poké bowls en aardbeien!